Nathan BerengoltzTandarts Nathan Berengoltz (BIG nr: 89031231802) is sinds 1997 werkzaam in Vinkeveen. Na het afstuderen in 1990 heeft hij in meerdere praktijken door het hele land gewerkt en veel ervaring opgedaan. Tegelijkertijd heeft hij zich speciaal toegelegd op wortelkanaalbehandelingen en later op restauratieve enesthetische tandheelkunde. Na een 4-jarige tussenstop in Almere heeft hij zich in Vinkeveen gevestigd. Eerst aan de Baambrugse Zuwe en vanaf 2003 op Waverbancken.

Kenmerkend voor de praktijk is de gezellige en ontspannen sfeer ontstaan dankzij een toegewijd team. Het geeft de patiënten meteen een prettig en rustgevend gevoel.

De medewerkers zijn:
Preventie-assistente Petra Kosterink, al sinds 1998 werkzaam in de praktijk.
Preventie-assistente Dayene Lezaire,
Preventie-assistente Lucy Shairova.
Dayene en Lucy zijn de opvolgsters van Jacqueline Helling die na twintig jaar in de praktijk werkzaam te zijn geweest zich geheel ging richten op haar Pedicare praktijk.
Dayene is een zeer ervaren, spontane, goedlachse tandartsassistente die meteen de harten van de mensen die haar al hebben ontmoet heeft veroverd. Dayene speelt overigens in een band die wellicht ook voor uw feesten kan worden geboekt!
Lucy Shairova is een zeer bekwame preventie-assistente die om de paar weken op vrijdag u van dienst kan zijn met voorlichting, instructie en het professioneel reinigen van uw gebit.

Ons streven is uw mond, als toegang tot de rest van uw lichaam, gezond te houden en Preventie en Voorlichting zijn de belangrijkste instrumenten daarvoor. Voorlichting, Instructie en Preventie zijn vaak in een enkele behandeling te combineren zodat u minder tijd aan uw bezoek aan onze praktijk kwijt bent.

Uw nota van Tandarts Berengoltz.
Facturering wordt voor ons verzorgd door Fa-med B.V. zodat wij meer tijd aan u en uw gebit kunnen besteden. Uw nota’s worden direct door Fa-med naar uw zorgverzekeraar gestuurd. U ontvangt een factuur thuis indien de factuur (gedeeltelijk) niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Wanneer u niet verzekerd bent voor tandheelkunde, ontvangt u de factuur direct thuis. Wilt u direct na afloop van uw behandeling betalen? Dan graag het liefst per PIN transactie. U ontvangt de factuur en betalingsbewijs voor uw administratie.

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u op de website van Famed al antwoord. (Gebruik hiervoor de button "Nota van Famed") hieronder. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of per email naar contactcenter@famed.nl. Ook is het mogelijk om uw nota’s digitaal in te zien via notavanfamed.nl

Nota van Famed


Klik op de button voor de tarieven pagina waar u ook extra informatie kunt vinden met betrekking tot orthodontie en implantaten.

Tarieven pagina


Voor de engelstalige pagina van tandarts Berengoltz klikt u op de button hieronder. Please visit Dr. Berengoltz' english website.

English website


Het telefoonnummer van Nathan Berengoltz is: 0297-264445