Kosten van de behandeling


Heeft u vragen over de kosten van een behandeling, stelt u deze dan gerust aan uw tandarts. Voor alle behandelingen stellen we voor u een begroting op, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Voor eventuele vergoeding van de kosten door uw verzekering dient u contact op te nemen met uw verzekering.

De rekening.

Patienten van tandarts Verton
U krijgt de rekening na de behandeling direct mee. Na betaling van de rekening aan de tandarts kunt u deze eventueel indienen bij uw verzekeringsmaatschappij voor vergoeding.

Patienten van tandarts Berengoltz
Wilt u direct na afloop van uw behandeling betalen? Dan graag het liefst per PIN transactie. U ontvangt de factuur en betalingsbewijs voor uw administratie. Voor bedragen onder € 100,- stellen wij dat zeer op prijs. Voor hogere bedragen ontvangt u de rekening via FaMed. Indien u vragen heeft over de rekening van FaMed verzoeken wij u niet met ons maar met FaMed contact op te nemen: :

Direct betalen
Wilt u direct na afloop van uw behandeling betalen? Dan graag het liefst per PIN transactie. U ontvangt de factuur en betalingsbewijs voor uw administratie.

Voorwaarden
Voor het raadplegen van onze algemene voorwaarden klikt u op de button "Algemene voorwaarden"

Nota van Famed
Algemene voorwaarden 2015


Telefoon algemene vragen: 0900 - 0885, telefoon voor opvragen kopie nota: 0900 - 0882