logo
lijn

Mondhygiënist Rianne Karssen


Rianne Karssen is sinds 2018 werkzaam in Vinkeveen. Na het afstuderen in 2001 heeft zij in meerdere praktijken door het hele land gewerkt en veel ervaring opgedaan. Tegelijkertijd heeft zij zich speciaal toegelegd en ervaring opgedaan in de implantologie, parodontologie en orthodontie. Om haar kennis up to date te houden is zij lid van het NVM en staat zij ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Voor behandelingen kunt u bij Rianne terecht op maandag en donderdag. Samen met haar collega’s wil zij de patiënten een fijn en goed gevoel geven.

Wij zorgen voor een gezond gebit!

Uw nota


Om meer tijd aan uw zorg te kunnen besteden heeft mondhygiënist-Vinkeveen de facturatie uitbesteed aan MijnAndersnota.nl. Zij versturen de facturen en u betaalt aan hen uw eigen bijdrage.

Om dit te kunnen doen, heeft MijnAndersnota.nl uw juiste gegevens nodig. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn om uw juiste e-mailadres en mobiele telefoonnummer bij de balie door te geven? Dan weten wij zeker dat de factuur goed bij u terecht komt. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op deze website hiervoor gebruiken.

Rianne is bereikbaar onder dezelfde telefoonnummers als de tandartsen.

MijnAndersnota.nl is bij vragen telefonisch te bereiken via telefoonnummer 085-7606262 of via de mail: service@mijnandersnota.nl


Belangrijke informatie:


infomedics

MijnAndersNota

Vragen omtrent uw nota richt u rechtstreeks aan Mijn Anders Nota via telefoonnummer 085-7606262

Bezoek de website
infomedics

NVM

NVM-mondhygiënisten gunt iedereen in Nederland een leven lang een gezonde en frisse mond!

Bezoek de website
infomedics

KRM

Kwaliteitsregister voor Mondhygienisten. KRM maakt optimale mondzorg zichtbaar.

Bezoek de website
lijn