logo
lijn

Tandarts Drs. Nathan Berengoltz


Tandarts Nathan Berengoltz (BIG nr: 89031231802) is sinds 1997 werkzaam in Vinkeveen. Na het afstuderen in 1990 heeft hij in meerdere praktijken door het hele land gewerkt en veel ervaring opgedaan. Tegelijkertijd heeft hij zich speciaal toegelegd op wortelkanaalbehandelingen en later op restauratieve en esthetische tandheelkunde. Na een 4-jarige tussenstop in Almere heeft hij zich in Vinkeveen gevestigd. Eerst aan de Baambrugse Zuwe en vanaf 2003 op Waverbancken.

Kenmerkend voor de praktijk is de gezellige en ontspannen sfeer ontstaan dankzij een toegewijd team. Het geeft de patiënten meteen een prettig en rustgevend gevoel.

De medewerkers zijn:
 • Preventie-assistente Petra Kosterink
 • Preventie-assistente Dayene Cruden

 • Ons streven is uw mond, als toegang tot de rest van uw lichaam, gezond te houden. Preventie en Voorlichting zijn de belangrijkste instrumenten daarvoor. Voorlichting, Instructie en Preventie zijn vaak in een enkele behandeling te combineren zodat u minder tijd aan uw bezoek aan onze praktijk kwijt bent.

  Wij zorgen voor een gezond gebit!

  Uw nota van Tandarts Drs. Nathan Berengoltz


  Het versturen en innen van nota's is uitbesteed aan Infomedics. (voorheen Famed)
  De eerste keer ontvangt u uw factuur per post en als uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u per mail daarnaast informatie over hoe u facturen in het vervolg digitaal in zou kunnen zien en kunnen betalen.

  Nadat u een account heeft aangemaakt worden alle rekeningen van de betreffende zorgverlener op uw account geplaatst. Zodra er een nieuwe rekening voor u klaar staat, ontvangt u van Infomedics een e-mail. In uw account kunt u de rekeningen bekijken en betalen. U kunt kiezen voor eenmalige automatische incasso op een door u gekozen datum of u betaalt direct via iDEAL.

  Wilt u de rekening ter declaratie opsturen naar uw zorgverzekeraar, dan kunt u deze downloaden en/of printen. Wilt u uw factuur per post blijven ontvangen dan hoeft u niets te doen. Wilt u direct na afloop van uw behandeling betalen? Dan graag het liefst per PIN transactie. U ontvangt de factuur en betalingsbewijs voor uw administratie. Voor bedragen onder € 100,- stellen wij dat zeer op prijs. Voor hogere bedragen ontvangt u de rekening via Infomedics.

  Indien u vragen heeft over de rekening van Infomedics verzoeken wij u niet met ons maar met Infomedics contact op te nemen:

  Op veel vragen vindt u op de website van Infomedics al antwoord. (Gebruik hiervoor de button "Nota van Infomedics") hieronder.  Belangrijke informatie:


  infomedics

  Infomedics

  Vragen omtrent uw nota richt u direct aan Infomedics

  Bezoek de website
  infomedics

  Famed

  Famed is nu Infomedics! Heeft u nog een vraag over een oude factuur?

  Contactformulier
  infomedics

  Tarieven Tandheelkunde

  De prijzen tandheelkundige behandelingen zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgesteld. Op onze tarieven pagina vind u een
  overzicht en diverse verwijzingen

  Bezoek de pagina


  lijn