Kosten van de behandeling


Heeft u vragen over de kosten van een behandeling, stelt u deze dan gerust aan uw tandarts. Voor alle behandelingen stellen we voor u een begroting op, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Voor eventuele vergoeding van de kosten door uw verzekering dient u contact op te nemen met uw verzekering.

De rekening.

Patienten van tandarts Verton
U krijgt de rekening na de behandeling direct mee. Na betaling van de rekening aan de tandarts kunt u deze eventueel indienen bij uw verzekeringsmaatschappij voor vergoeding.

Patienten van tandarts Berengoltz
Het versturen en innen van nota's zijn nu uitbesteed aan Infomedics.
De eerste keer ontvangt u uw factuur per post en als uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u per mail daarnaast informatie over hoe u facturen in het vervolg digitaal in zou kunnen zien en kunnen betalen.

Nadat u een account heeft aangemaakt worden alle rekeningen van de betreffende zorgverlener op uw account geplaatst. Zodra er een nieuwe rekening voor u klaar staat, ontvangt u van Infomedics een e-mail. In uw account kunt u de rekeningen bekijken en betalen. U kunt kiezen voor eenmalige automatische incasso op een door u gekozen datum of u betaalt direct via iDEAL.

Wilt u de rekening ter declaratie opsturen naar uw zorgverzekeraar, dan kunt u deze downloaden en/of printen. Wilt u uw factuur per post blijven ontvangen dan hoeft u niets te doen. Wilt u direct na afloop van uw behandeling betalen? Dan graag het liefst per PIN transactie. U ontvangt de factuur en betalingsbewijs voor uw administratie. Voor bedragen onder € 100,- stellen wij dat zeer op prijs. Voor hogere bedragen ontvangt u de rekening via Infomedics.

Indien u vragen heeft over de rekening van Infomedics verzoeken wij u niet met ons maar met Infomedics contact op te nemen:

Patienten van Mondhygiënist Rianne Karssen
U kunt Rianne per PIN transactie betalen of via MijnAndersnota.nl.
Indien u vragen heeft over de rekening van MijnAndersnota.nl verzoeken wij u niet met ons maar met MijnAndersnota.nl contact op te nemen:

Direct betalen
Wilt u direct na afloop van uw behandeling betalen? Dan graag het liefst per PIN transactie. U ontvangt de factuur en betalingsbewijs voor uw administratie.

Voorwaarden
Voor het raadplegen van onze algemene voorwaarden klikt u op de button "Algemene voorwaarden"

Nota van Infomedics
Nota van MijnAndersnota
Algemene voorwaarden 2015


Voor informatie over Infomedics en hoe het in de praktijk werkt klikt u op onderstaande button

Meer over Infomedics